torstai 20. lokakuuta 2011

Vaatteet päällä suihkussa - entä sitten?

Tänään oli mitä tavallisin syyskeli. Töihin mennessä oli tarjolla luomusuihkua navakassa vastatuulessa. Paluumatkalla oli tyyntä ja aurinko paistoi.

Työpaikallani on pukuhuone vaatekaappeineen ja suihkuineen. Sieltä kuitenkin puuttuu kuivauskaappi. Tällaisina päivinä ei ole toivoakaan saada läpimärkiä ajovaatteita kuivaksi ennen kotiinlähtöä.

Hyvä työnantajat ja kiinteistöpäälliköt. Jospa siis hankkisitte pukuhuoneisiin kuivauskaapit. Jos käyttäjiä on vähän ja sijoitustila löytyy pukuhuoneen ulkopuolelta, voi kimppakaapillakin pärjätä. Jos kuivat vaatteet estävät muutamat vilustumiset, on kaapin viemä viisisatanen pieni investointi.

4 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Täytyy kehua tämänhetkisen toimistorakennuksen pukeutumistiloja - puoli tusinaa suihkua, lämmin sauna, kymmeniä metrejä vaatetankoja ja henkareita (ei siis lukollisia kaappeja) ja seinällinen kuivauskaappeja, ehkä 6 kpl. On toki paljon väkeäkin talossa, joskus suihkussakin jopa 4 äijää yhtaikaa, mutta märille vaatteille löytyy silti aina kuivaustilaa. (Ilmeisesti jostain syystä kaikki eivät tämän aamun kaltaisessa säässä pyöräile töihin..)

Esko kirjoitti...

Hienot järjestelyt siellä! Toivottavasti nämä yleistyvät pikku hiljaa.

Ville kirjoitti...

Viepä hikiset lenkkivaatteesi kuivumaan patterille asiasta päättävän henkilön työpisteen lähistölle. Saattaa kuivauskaappi ilmestyä pukkariin yllättävän pian :)

Esko kirjoitti...

Ville, siinä olis varmasti tehokas lääke! Kun vaan tietäisi kuka tästäkin asiasta päättää...