perjantai 11. marraskuuta 2011

Giro d'Espoo: onneksi Jorvin sairaala on lähellä

Giro d'Espoon reittianimaatio julkistettiin äsken.

Hyvää reitissä on, että sillä on oma, useimmista muista kuntoajoista poikkeava luonteensa. Tavanomaisen maaseutumaantien sijaan tarjolla on paljon kriterium-tyyppistä mutkaa, kiertoliittymää ja näköestettä. Kaupunkikisaa parhaimmillaan. Myös Jorvin sairaalan mäki Bembölentiellä Kauniaisiin päin mennessä tulee oivallisesti kymmenisen kilometriä ennen maalia, niin että pahin häröpallo siroutuu tasaisemmaksi jonoksi.

Kuitenkin jo ennen Jorvin mäkeä on monta paikkaa, joissa me wannabe-kisakuskit pääsemme telomaan itseämme ja toisiamme. Kovin turvalliselta reitti siis ei vaikuta. Myös Rinnekodin mäen poisjäänti panee vielä harkitsemaan mahdollista osallistumista.

5 kommenttia:

Matti kirjoitti...

"Ei tule onnistumeen" "valivali" "tekisivät paremman" .

Ei kai tuosta tekemästäsi SPU:n videosamplestä löydy jotain samankaltaisuutta kuin tästä blogikirjoituksesta? Kyllähän niitä erilaisia tapahtumia maailmaan mahtuu :)

Esko kirjoitti...

Pidän edelleen upeana juttuna sitä, että GdE järjestetään. Tässä tapauksessa olen kuitenkin kuluttajan enkä toiminnanjohtajan roolissa (kuten kritiikin kohde videoklipissä). Kuluttajana en siis välttämättä innostu tästä reitistä niin paljoa, että maksaisin ja osallistuisin.

Hauska huomio kuitenkin - ihan oikein että bloginpitäjää arvioidaan samoin tiukoin kriteerein :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se Esko nyt nihkeilee..
Tämä on todellakin ainoa laatuaan kun ajetaan vapaata vauhtia kaupungissa. Ja onhan siellä maalaismaisemaakin yli puolet. Uskon vakaasti, että väki ymmärtää ja nyt muutaman vuoden tdh kokemuksella jopa osaa hieman hillitä itseään. Tänävuonna tdhkin meni käsittääkseni siistimmin kuin aiemmin.

Yhtä asiaa ihmettelen ja nosta myös hattu. Ajo etelä-espoon läpi vaatii valtaisasti risteysvalvojia ja järjestelyä. Uskon kyllä että homma onnistuu, homman järjestelyt tuntuu vakuuttavalta jo heti ensimetreiltä lähtien.

Anonyymi kirjoitti...

Onko jossain vahvistunut että kyseinen tapahtuma *oikeasti* järjestetään?

Esko kirjoitti...

Kyllä täytyy kuitenkin keväällä käydä kokeilemassa tuo reitti, voihan sitä hyvinkin innostua mukaan.

Espoo on minulle aika vieras, enkä siksi ole sieltä juuri mitään noteerannut Velskolan ja Rinnekodin lisäksi. Nihkeys lähtee siis siitä, että se ainoa tietämäni erityinen "juttu" ei tulekaan tälle reitille.