sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Jos tätä ei vielä ole, tuletko mukaan luomaan sen?

Pääkaupunkiseudulla alkaa olla runsaasti erilaisia kuntoajoja ja ja pyörätapahtumia. Kuitenkin tietääkseni yhtä puuttuu: varainkeruutapahtuma hyvään tarkoitukseen.

Monessa maassa hyväntekeväisyys-happeningit kuuluvat keskeisenä osana pyörätapahtumien kirjoon. Olennaista on hyvä henki ja yhteinen viihtyminen eikä suorittaminen. Yksi mainio esimerkki tällaisesta on Lohja 24h.

Itse järjestäisin noin sadan kilometrin maantiereitin mukavassa maaseutumaisemassa HePon lenkkien ja retkien malliin esimerkiksi viikonloppuna 12.-13.5.2012. Olisiko meistä järjestäjiksi moiseen? Ehkä sen voisi liittää osaksi valtakunnallista Pyöräilyviikkoa, jolloin osa järjestelyistä ja tiedottamisesta tulisi hoidettua sitä kautta.

Jos tällaiseen tapahtumaan ei löydy järjestäjiä, voisiko HePon sunnuntailenkeillä kerätä euron / osallistuja, ja tilittää varat lyhentämättöminä kuukausittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen? Ei kävisi edes kerääjälle painavaksi, kun osallistuja toisi vaikkapa viitosen "koko kuun sunnuntailenkeistä".

Hilpeä tiimi hassuttelee tauolla Lorne Beachillä Great Ocean & Otway -tapahtumassa.

Ei kommentteja: