maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ready, Set, GoExpo

Lauantai sujui viihtyisästi Pasilan Messukeskuksessa GoExpossa. Kyseessä oli yllättävän laaja tapahtuma, jonka kirjo ylti hevosista golfiin, fillareista tankotanssiin.

Omaa messupäivääni leimasi Team Rynkebyn järjestämä wattbike-hyväntekeväisyyskisa. Nelihenkisissä joukkueissa oli jokaisella poljettavanaan 25 km, niin että vuoro vaihtui tasatunnein.

Wattbike on melko aidon tuntuinen peli kuntopyöräksi. Sen parasta antia tarjoavat sensorit, jotka mittaavat mm. voimantuottoa molemmista jaloista erikseen ja näyttävät missä vaiheessa kampikierrosta työtä tehdään.

Kuvittelin, että paikalle tulee lähinnä kaltaisiani harrastelijoita, mutta yllätyksekseni sain viereeni Kjell Carlströmin ja mtb-maajoukkueeseen kuuluvan Jarno Sarmalahden. Ainoastaan Rynkebyn oma edustaja Jani Johansson lukeutui meihin taviksiin.

Vaikka avausosuutta polki neljä kuskia, oli joukkueita mukana vain kolme: Kellu oli saatu suostuteltua mukaan edellisiltana ihan muuten vaan. Ihan kaikkeni sain antaa, että pysyin edes lähestulkoon Jarnon vauhdissa.


HePoltakin oli mukana melkoisen kova joukkue. Erityisesti Janne ja Jukka latoivat tiskiin sellaisia tehoja, ettei meidän harrastajaseuramme lopulta jäänyt kisan voittaneelle maastopyöräilymaajoukkueelle kuin kolme minuuttia.

Hetken ehdin myös kiertää ja katsella messutarjontaa, joka ei minua mainittavasti innostanut. Ainut ostoksen oli ilmoittautuminen kesäkuiseen Pirkan Pyöräilyyn ja sen 34-kanuunajunaan. Toivottavasti saadaan tänä vuonna samanlaista hellettä kuin viimeksi.

Alan olla ihan kypsä tähän pakkaseen ja kuhmuroiksi jäätyneisiin pyöräteihin. Pidetään siis pyörät pyörimässä toistaiseksi sisätiloissa. Kyllä olisi käyttöä sisävelodromille...

Ei kommentteja: