keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

ISM-kisat tutuilla teillä


Maantiepyöräilyn ISM eli ikäluokkien mestaruuskilpailut järjestetään 11.–12.8. tutuilla kulmilla Vantaalla. 

Kisakeskus on Seutulan koululla Katriinan sairaalan vieressä, ja reitti kiertää Riipilään, Palojoelle, Hyrylään ja takaisin Seutulaan. Lenkki on miltei sama kuin Vuelta Vantaassa. Nämä tiet ovat varmasti tulleet tutuiksi myös kaikille HePo-lenkkiläisille. 

Odotettavissa on iso koitos. Järjestävä seura CCH arvioi viivalle asettuvan noin 350 juniori-ikäistä, saman verran masterikäisiä sekä 15-20 käsipyöräilijää. Toivottavasti reitin varrelle löytää tiensä myös runsaslukuinen ja innostuva yleisö, niin saadaan oikean urheilujuhlan tuntu.

Osallistun talkootyöhön lyömällä tiedotusrumpua Facebook-tapahtumasivulla. Virallinen kisainfosivu tulee CCH:n nettisivuille. SPU:n kilpailukalenterista puolestaan löytyy kilpailijoille tärkeimmät faktat kuten ilmoittautumistiedot.

Vuosi sitten Jouko Mattilan muistoajoissa Haminassa innostuin kilpailemisesta ja päätin ruveta urheilijaksi. Tämä on nyt ensimmäinen vuoteni lisenssikuskina. En ole moneenkaan kilpailuun ehtinyt puhumattakaan että olisin menestynyt, mutta hauskaa on ajaminen ollut. 

Nyt on menossa ihka ensimmäiset viikot urheilijana, sillä heinäkuun puolivälissä laadin harjoitusohjelman. (Kuukausi jääkaapissa) Tämän päivän kohdalla listassa lukee Pepen tempo eli tavataan illalla Sotungissa. Jospa se kymmenen kilometrin aika-ajo kulkisi nyt alle kuudentoista minuutin.

Ei kommentteja: