torstai 26. heinäkuuta 2012

Realismia reisiin

Onneksi ei Pepeä näkynyt tempopaikalla eilen, niin saatoin livistää kotiin sen enempää rehkimättä.

Huomasin Sotunkiin mennessäni, että jalat ovat pelkkää puuta, ja oikeastaan niitä myös särkee. Vaikka olen pitänyt pyöräilylepoa Vuelta Vantaan jälkeen, niin arjen muut jutut ovat tainneet lisätä kokonaisrasitusta enemmän kuin olen huomannutkaan.

Maanantaina kiersin Sipoonkorvessa Kalkkiruukin luontopolun (mäkinen, vaihteleva maasto, suosittelen). Tiistaina ja keskiviikkona meni pensasaidan leikkaamiseen 7-8 tuntia. Näiden lisäksi olen käynyt kahdella kevyellä 30-40 kilometrin lenkillä.

Voi olla, että tänään KOH-I-NOOR-ajoissa Ahveniston radalla jää leikki kesken. Täytyy mennä kuuntelemaan koipia, ja kyllä ne hyvinkin voivat jo ollakin ajokuntoiset. Parempi kuitenkin levätä ajoissa kuin vetää itsensä aivan piippuun ja joutua sitten pitämään viikkojen taukoa.

4 kommenttia:

VP kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VP kirjoitti...

Pepe oli unohtanut ja tuli soiton jälkeen vartissa paikalle :)

Esko Lius kirjoitti...

Huomasin, että Pepeltä oli tullut mulle ratakisoihin liittyvää postia kymmentä vaille kuusi. On hänelle selvästi aikamoinen kiire, varsinkin kun meilejä tulee myös puolen yön jälkeen...

Esko Lius kirjoitti...

Yllättäen Ahvenistossa muuten kulki ihan kohtalaisesti. Vähän sellaista "virkamieskiekkoa," mutta kuitenkin hyvä fiilis ajosta.