perjantai 18. maaliskuuta 2016

Poimiiko Spartacus kevätkukat?La Classicissima di primavera, kevätklassikkojen monumentti on poikkeuksellinen huipputason pyöräkisojen joukossa. Kolmensadan kilometrin etappi olisi missä tahansa vaiheessa pyöräilykautta raskas, mutta varsinkin näin kauden alussa se on erityisen vaativa.

Miten on, nouseeko viimeistä vuottaan ammattilaisena pyöräilevä Fabian Cancellara huomenna La Primaveran kaksinkertaiseksi voittajaksi? Peter Sagan on ollut alkukauden huippukunnossa, mutta joutui tyytymään kakkossijaan sekä Omloopissa että Tirreno-Adriaticossa. Entä norjalainen Alexander Kristoff, jolla on suosikeista ehkä vahvimman tallin tuki?

Tampereen Aussie Barin pitäjä Lee Zaitcew on Kestävyysurheilu-saitin haastattelun mukaan pyöräilyfani ja järjestää iltapäiväksi kisakatsomon. Helsingin Polkupyöräilijöiden jäsenten kisakatsomo löytyy HUG Bikeshopista Köydenpunojankadulla. 

Kisa ajetaan siis huomenna lauantaina 18.3. Molemmissa paikoissa ruudulta aukeaa varmastikin Eurosport, jonka kisalähetystä voi seurata toki myös kotona tai Eurosport Playeristä klo 15.15. alkaen.

Niin, ja lantti kannattaa laittaa likoon sen miehen puolesta, joka tunnetaan myös nimellä Spartacus.

Ei kommentteja: