sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Määrä määrää talvella


The key in endurance sports is to build endurance. This winter I've based my training on this, and I'm curious to see if the clock loves it in the spring.

”Kestävyyslajeissa kestävyyden harjoittelu on tärkeintä. Nopeuskestävyysharjoittelulla 'terävöitetään' suorituskykyä sekä harjoittelu- että kilpailukaudella,” tiivistää Antti Mero esityksessään nopeuskestävyysharjoittelusta.

"To Infinity ... and Beyond!" 

Tämän vuoden aikana on virtuaalipyöräilyn ja Röret Runtin ansiosta on kertynyt jo yli 30 tuntia ja matkana yli 800 kilometriä. Joulukuussa ajoin 41 tuntia ja liki tonnin. Kymmenen edellisen vuoden tammikuun keskiarvo on 15 tuntia.


Onhan tämä nyt vanhaan verrattuna kohti ääretöntä ja sen yli! Mikä parasta, joka viikko on tullut ajettua "kesän viikonloppulenkki" eli 3-5 tuntia kerralla.

Kun tätä pohjaa vahvistaa ensi kuussa noin 500 kilometrillä Andalucian teitä, on kiinnostavaa nähdä miten kulkee vaikkapa Rajamäen maantiekisassa toukokuussa.

Kuvassa näkyy sprinttiin nostettu teho ja sillä ansaittu vihreä paita. Sisäpyöräily maistuu miltei samalta kuin ulkona smart trainerin ja Zwiftin pelillisten ominaisuuksien ansiosta.

Ei kommentteja: